Το αθλητικό πολιτιστικό σωματείο South Corfu Runners προκηρύσσει τον 2o Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία Arkoudilas Trail 19km 800+Monastery Run 9km 350+ & Παιδικό Αγώνα 1000m.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:19km-γενική κατηγορία male female ,40+ male female

9km-γενική κατηγορια male female

παιδικός αγώνας-γενική κατηγορία male female

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το κέντρο του Κάβου στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι Λευκίμμης.

Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η 24η Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 10:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Αρκουδίλα περνώντας από το μοναστήρι, σε μια περιοχή άπειρου φυσικού κάλους μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις.

Η διαδρομή περιλαμβάνει χωματόδρομο, μονοπάτια και ελάχιστη άσφαλτο.

Δικαιώμα συμμετοχής έχουν όλοι οσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος την ημέρα του αγώνα και στις 2 διαδρομές επισης ολοι οσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο ετος μπορούν να τρέξουν στο 9αρι με υπέυθυνη δήλωση γονέα.

Επίσης θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδωσίας στα 19χλμ και 1 στα 9χλμ.

Πλήρες γευμα μετα τον αγώνα, γιατρός, αναμνηστικό μετάλειο και αναμνηστικό βραχιόλακι με την ημερομηνία και το όνομα του αγώνα.

Οι διωργανωτές μπορούν να αλλάξουν-τροποποιήσουν την διαδρομή η ακόμη και να την ακυρώσουν αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για την ασφάλεια των αθλητών.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα www.southcorfurunners.com  και θα κλείσουν 17 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές έχουν 5 εργάσιμες ημέρες να καταθέσουν τα χρήματα αλλιώς η εγγραφή θα θεωρείτε άκυρη: 

όσοι κάνουν εγγραφή εκτός εθνικής τράπεζας παρακαλείτε να γίνεται με δίκη σας επιβάρυνση με την επιλογή επιβάρυνση του λογαριασμού μου!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 867/002361-27
IBAN: GR90 0110 8670 0000 8670 0236 127
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOUTHCORFURUNNERS

Mετα την παραπάνω ημερομηνία οι εγγραφές περιορισμένων θέσεων θα γίνουν στα σημεία όπου θα δωθούν οι αριθμοί των αθλητών.

Οι εγγραφές για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνονται στη γραμματεία όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι.Δικαιωμα συμμετοχης στον παιδικο αγωνα εχουν τα παιδια που εχουν γεννηθει μεχρι το ετος 2008.

Κόστος συμμετοχής:

Arkoudilas Trail 19km 800+ 15€
Monastery Run 9km 350+ 10€
Παιδικός Αγώνας 1000m Δωρεαν

Η πληρωμή θα γίνεται κατά την εγγραφή στον αγώνα μέσω της σελίδας μας.
Το πακέτο περιλαμβάνει: Τεχνικό μπλουζάκι, αριθμό αθλητή (αυτοκόλλητο)

Σκοπός του αγώνα τρεξίματος, είναι να προσελκύσουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό. Επίσης να αναδείξουμε και να προστατέψουμε το οικοσύστημα και την ομορφιά του Αρκουδίλα, την περιοχή της Κάνουλας, το μικρό νησί, και του Αγίου Γόρδιου, οπού παραμένουν παρθένες περιοχές με την φυσική τους ομορφιά μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις.

Με εκτίμηση SOUTH CORFU RUNNERS.

Χρησιμοποιούμε cookies στο South Corfu Runners

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.