Το Μ.Κ.Ε. Δρομείς Νότιας Κέρκυρας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από μια μεγάλη παρέα φίλων, οπού όλοι τους είναι δρομείς και συμμετέχουν σε αγώνες βουνού, σε ημιμαραθωνίους και μαραθωνίους δρόμους.

Η ιστορία του σωματείου μας ξεκίνησε όταν όλοι μας βρεθήκαμε να κάνουμε προπονήσεις στο ίδιο μέρος, αλλά με ίδιο σκοπό και όνειρο. Να φτιάξουμε ένα αθλητικό σωματείο και να διοργανώνουμε αγώνες ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο.

Οι περιοχές λοιπόν που είναι το μέρος που προπονούμαστε, που αγαπάμε και θέλουμε με τον αγώνα τρεξίματος να αναδείξουμε, είναι ο Αρκουδίλας, η Κάνουλα, ο Άγιος Γόρδης και το Μικρό Νησί, οπού βρίσκονται στο νοτιότερο μέρος του νησιού της Κέρκυρας.

Η απόφαση μας, ήταν στην αρχή ένας στόχος που όμως με την πάροδο του χρόνου, με αποφασιστικότητα και τόλμη, όλο αυτό έγινε πραγματικότητα. Στόχος λοιπόν του Αθλητικού Σωματείου μας, είναι να προσελκύσει νέα παιδιά στον αθλητισμό και στους αγώνες ορεινού τρεξίματος, για να δουν τη μαγεία που κρύβει ένας τέτοιος αγώνας. Επίσης να αναδείξουμε τις ομορφιές της περιοχής και να δραστηριοποιηθούμε σε ότι έχει να κάνει με Αθλητικά Πολιτιστικά δρώμενα.

Χρησιμοποιούμε cookies στο South Corfu Runners

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.