Το σωματείο Α.Π.Σ. Δρομείς Νότιας Κέρκυρας διοργανώνει τον 1ο ορεινό αγώνα Arkoudilas Trail 19 km 800+ και Monastery Run 8km 300+.

Όριο συμμετοχής εγγραφών στον αγώνα των 19km είναι τα 200 άτομα, και όριο χρόνου τερματισμού οι 5 ώρες. Στον αγώνα των 8km δεν υπάρχει όριο συμμετοχής εγγραφών, ούτε όριο χρόνου τερματισμού. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα 19km και 8km έχουν άντρες & γυναίκες άνω των 18 ετών. Η ηλικία των 18 ετών θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Δικαίωμα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα 1200m έχουν παιδια τα οποια εχουν γεννηθει μεχρι το ετος 2007.
Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής, η αθλήτρια και ο γονέας αποδέχεται τους όρους & τους κανονισμούς, και οφείλει να σεβαστεί τη διοργάνωση.

Οι αθλητές θα πρέπει να είναι πριν την εκκίνηση τουλάχιστον 1 ώρα πριν για τον απαραίτητο έλεγχο. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει αποκλεισμός.

Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν ιατρικό πιστοποιητικό ότι είναι υγιείς και μπορούν να αγωνιστούν, είτε θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση κατά την παραλαβή των αριθμών τους, ότι σε περίπτωση τραυματισμού, θανάτου ή άλλου είδους βλάβη της υγείας τους, η διοργάνωση και το σωματείο Α.Π.Σ. Δρομείς Νότιας Κέρκυρας, δε φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη.

Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και απαλλάσσουν τη διοργάνωση στο σύνολο της, εάν τους συμβεί οτιδήποτε κατά τη διάρκεια ή μετά τον αγώνα. Θα πρέπει οι ίδιοι να γνωρίζουν το ιστορικό της υγείας τους και να γνωρίζουν επίσης ότι οι αγώνες Trail είναι επίπονοι. Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη, αλλά οι δρομείς οφείλουν να γνωρίζουν ότι δεν είναι ανά πάσα στιγμή, και όχι σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Οι αθλητές οφείλουν να έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα ασφαλή ή σε χώρο που θα τους έχει υποδείξει η διοργάνωση. Σε περίπτωση κλοπής, η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη.

Οι αθλητές πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, είτε στη πλάτη, είτε στο στήθος για να μπορεί να γίνεται ο έλεγχος στους σταθμούς τροφοδοσίας, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής ή αθλήτρια θελήσει οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα πρέπει αποκλειστικά να απευθυνθεί στους διοργανωτές στους σταθμούς τροφοδοσίας ή στην ομάδα διάσωσης που θα βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής.

Οι αθλητές ακολουθούν προκαθορισμένη διαδρομή και απαγορεύεται η μετακίνηση με άλλο μέσο διότι στην περίπτωση μετακίνησης με άλλο μέσο υπάρχει αποκλεισμός του αθλητή. Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού ο αθλητής ή αθλήτρια μεταφέρεται με μέσο της διοργάνωσης ή της ομάδας διάσωσης.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένων η απορριμμάτων κατά το μήκος της διαδρομής και σε όλη την περιοχή του αγώνα. Οι παραβάτες θα αποκλείονται από τον αγώνα και από κάθε είδους αγώνα της διοργάνωσης.

Οι αθλητές και οι συνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς του αγώνα και να σέβονται τη διοργάνωση. Γενικά θα πρέπει να επιδεικνύουν όλοι το πνεύμα του αθλητισμού του αγώνα και να είναι απόλυτα ευγενικοί με τους συναθλητές ή τις συναθλήτριες τους, αλλά και με τους υπεύθυνους του αγώνα.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με αλλαγές κανονισμών, αποκλειστική ευθύνη έχουν οι υπεύθυνοι και οι διοργανωτές του αγώνα.

Χρησιμοποιούμε cookies στο South Corfu Runners

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.